сніг

вівторок, 27 грудня 2022 р.

Свято в колективі - день народження Ярослава Нерубая!

   В нашому класі сьогодні свято - свій день народження святкує Ярослав! 

🎉🎉🎉🎉🎉

Життя хай буде наче свято:
Вітання, друзі і пісні!
Щастя й радості багато
Несуть прийдешні світлі дні!

Незабутніх вражень, щасливих подій,
Здійснення задумів і втілення мрій!
Хай прекрасним цвітом життя рясніє,
Справджуються завжди усі твої мрії.

понеділок, 19 грудня 2022 р.

День святого Миколая: традиції святкування"

      Щорічно кожна дитина з нетерпінням чекає ніч з 18 на 19 грудня, тому що в цю ніч отримує подарунки. Сьогодні учні 5-В класу поділилися гарними новинами - кожен знайшов для себе приємний сюрприз. Також обговорили з дітьми, звідки з'явилася така традиція та хто ж такий святий Миколай, що приносить гарні дарунки. 

понеділок, 5 грудня 2022 р.

"Чому починається цькування? Булінгу - ні!"

      Проведення акції "16 днів проти насильства" не можливе без акцентування уваги учнів на небезпеці ситуації булінгу, її причин та негативних наслідків. Тому серед учнів 5 класів був проведений захід "Чому починається цькування? Булінгу - ні!". Діти обговорили ситуації, які виникають в закладі освіти та за його межами, вчилися розрізняти булінг і конфлікт, складали алгоритм дій у випадку зчинення булінгу та окреслювали стратегії недопущення булінгу в класному колективі. 

"Дітям потрібен мир"

   В рамках акції "16 днів проти насильства" учні 5-В класу взяли участь у загальношкільній виставці малюнків "Дітям потрібен мир".


Свято в колективі - день народження Катеринки Галати!

   В нашому класі сьогодні свято - свій день народження святкує Катеринка! 

🎉🎉🎉🎉🎉

Щира, мила та прекрасна,
Світлом сяй, як сонце ясне.
Будь красива, неповторна,
Будь здорова та моторна!

Хай дитинство кольорове
Буде радісне, драйвове!
Життя постійно дивувало -
Гарні сюрпризи дарувало!

неділя, 4 грудня 2022 р.

Свято в колективі - день народження Марії Роман!

 В нашому класі сьогодні свято - свій день народження святкує Марійка! 

🎉🎉🎉🎉🎉

Із днем народження вітаєм!

Гарненькій дівчинці бажаєм

Здоров’я, сміху та чудес,

А також щастя до небес!

Щоби посмішка сіяла

Всіх навколо звеселяла.

Щоб усе було можливим,

А життя було щасливим!

четвер, 1 грудня 2022 р.

1 грудня - День боротьби з СНІД

     1 грудня світ відзначає день боротьби з СНІДом та толерантності з ВІЛ-позитивними людьми. За останні роки розповсюдження ВІЛ-інфекції серед підлітків та молоді набуло характеру епідемії. Безумовно, СНІД – це трагедія для всієї людської спільноти. У суспільстві ми повинні з особливим співчуттям і підтримкою ставитися до людей з ВІЛ, адже найчастіше вони відчувають себе самотніми у боротьбі зі страшною недугою. Саме про це сьогодні обговорили з учнями 5-В класу на годині спілкування. 


субота, 26 листопада 2022 р.

«Пам’ятаємо. Єднаємося. Переможемо!»

     День пам'яті жертв Голодомору - це щорічна жалобна дата в Україні. Наприкінці листопада ми вшановуємо пам'ять усіх людей, які загинули під час трьох голодоморів у ХХ столітті. Дата встановлена з метою вшанування пам'яті мільйонів наших співвітчизників. Учні 5-В також стали активними учасниками Всеукраїнської акції «Запали свічку пам'яті», яке відбувалося цього року під гаслом «Пам’ятаємо. Єднаємося. Переможемо!».

середа, 23 листопада 2022 р.

Свято в колективі - день народження Єгора Стрельбицького!

  В нашому класі сьогодні свято - свій день народження святкує Єгор! 

🎉🎉🎉🎉🎉

Лови вітання, іменинник!
Нехай життя яскраво плине,
Приносить радість й перемоги,
Відкриті будуть всі дороги!

Першим будь, перемагай,
Сили духу та терпіння
Ти ніколи не втрачай.

Будь здоровим та щасливим,
Досягай завжди мети,
З гумором та оптимізмом
Ми вперед бажаєм йти!

понеділок, 21 листопада 2022 р.

Урок історичної пам'яті

     21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Саме цього дня розпочалися дві доленосні для країни події: Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013 року, що стали історичними віхами вже новітньої незалежної України. Сьогодні учні 5-В класу були учасниками уроку історичної пам'яті "Вони захищали нашу свободу і гідність", вчителем якого була Лілія Сергіївна Шрамко. 

 

пʼятниця, 18 листопада 2022 р.

“Увага! Безпека дорожнього руху!”

     Протягом навчального тижня в Кам'янському ліцеї №1 проводився тематичний тиждень безпеки дорожнього руху. Учні 5-В класу також обговорили правила безпеки під час перебування поблизу проїзної частини таким чином, щоб зберегти своє здоров'я та життя. 

четвер, 10 листопада 2022 р.

Безпека на вулиці - пріоритет для кожного!

     Сьогодні учні 5-В класу працювали над питанням безпеки перебування на вулиці. Учні обговорювали безпечні та небезпечні місця для ігор, а також наслідки різних ігор поза межами будинку без дотримання правил безпеки. Важливим було визначення алгоритму дій надання домедичної допомоги у разі травмування товариша.

понеділок, 31 жовтня 2022 р.

В пам'ять про День визволення України від німецько-фашистських загарбників

     День визволення України від фашистських загарбників — свято, яке відзначається в Україні щорічно 28 жовтня, в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України. Багато славних українців поклали своє здоров'я та життя, захищаючи честь нашої країни. Учні 5-В класу вшанували пам'ять захисників та поділилися власними сімейними історіями про членів родини, які стояли на захисті України.

середа, 26 жовтня 2022 р.

Свято в колективі - день народження Богдана Шкворця!

    В нашому класі сьогодні свято - свій день народження святкує Богдан! 

🎉🎉🎉🎉🎉

У це веселе для тебе свято
Бажаєм подаруночків багато,
Цікавих вражень і подій,
Здійснення заповітних мрій!
 
Хай здійсняться всі твої бажання,
Досягнуть фіналу починання.
Хай тобі вдається все й завжди,
То ж сміливо по життю лети!
 
Щоб ти був завжди здоровий,
Впевнений щодня в собі —
Хай ці щирі побажання
Щастя принесуть тобі!

   
                                                 

пʼятниця, 21 жовтня 2022 р.

Ура!! Осінні канікули!

   

  Шановні учні! Не забувайте про правила техніки безпеки, яких потрібно обов'язково дотримуватися! 👇

      Будьте обережними під час канікул та повертайтеся здоровими до навчання!

понеділок, 17 жовтня 2022 р.

Акція "Зробимо Покрову теплішою"

     До Дня захисника України в Кам'янському ліцеї №1 була проведена акція "Зробимо Покрову теплішою". Під час акції в зону ведення бойових дій збирали теплі носки, сухофрукти та малюнки і обереги від маленьких здобувачів освіти. Батьки учнів 5-В класу стали активними учасниками акції та зробили вагомий внесок у цю благородну справу. Адже саме взаємопідтримка та взаємодопомога один одному наближає день нашої перемоги!

пʼятниця, 14 жовтня 2022 р.

Урок звитяги

    День захисників і захисниць України — державне свято України, яке відзначається 14 жовтня. Особливо важливим цей день є насьогодні. Під час проведення “Уроку звитягиˮ важливим є відзначення тих цінностей, за які боряться захисники і захисниці у російсько-українській війні, а саме: незалежність та територіальна цілісність, волю, соборність, гідність України та українців. Учні 5-В класу виражали своє бачення майбутнього нашої України у малюнках та творах. 

пʼятниця, 7 жовтня 2022 р.

Сьогоднішні кроки до успішного майбутнього

     Сьогодні учні 5-В класу працювали над визначенням своїх сильних сторін та визначали, як сьогоднішнє життя впливає на майбутнє. Також говорили про хобі та можливість перетворення свого хобі у майбутню професію. Пропонуємо всім долучитися до самопізнання і почати будувати своє майбутнє вже сьогодні.

четвер, 6 жовтня 2022 р.

Мій клас - команда!

    Сьогодні учні 5-В класу долучилися до години спілкування на тему "Мій клас - команда" спільно із учнями 5-А класу. На занятті  працювали над розвитком вміння працювати в команді, мотивації досягати разом великих результатів та вдосконалювали навички розв'язувати конфлікти із застосуванням правильних стратегій. 

 

Флешмоб "Моя улюблена книга"

       В рамках місячника бібліотеки та сприяння творчому розвитку особистості, який проводиться в Кам'янському ліцеї №1 протягом жовтня, учні 5-В класу провели флешмоб "Моя улюблена книга". Діти із задоволенням поділилися своїми книжковими вподобаннями, тому можна сміливо стверджувати, що учні нашого класу дбають про власний всебічний розвиток. Запрошуємо й інших учнів долучитися до флешмобу "Моя улюблена книга". 

пʼятниця, 30 вересня 2022 р.

"Пізнаю свій внутрішній світ"

   Пізнаючи себе, людина починає замислюватися над власними здібностями та можливостями, має змогу розвиватися в тому напрямку, який їй дійсно цікавий. Коли людина знає свої справжні чесноти, їй легше досягнути успіху в будь – якій справі, визначити своє місце в колективі.