сніг

понеділок, 30 січня 2023 р.

Свято в колективі - день народження Богдана Чуприни!

   В нашому класі сьогодні свято - свій день народження святкує Богдан! 

🎉🎉🎉🎉🎉

Сьогодні день для тебе особливий - 
Твій День народження, чудовий та ясний!
Нехай він буде радісний, щасливий,
Як дощик теплий, літній та рясний!

Бажаєм море щастя, море втіхи,
І здійснення всіх заповітних мрій.
Бажаємо тепла у домі, 
І миру завжди у душі твоїй!

середа, 18 січня 2023 р.

Безпека понад усе!

     17 січня головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Черкаського районного управління Головного управління ДСНС України у Черкаській області, капітан служби цивільного захисту Харченко О.В., старший інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області, старший лейтенант поліції Виноградова О.В. для учнів 5-В класу провели тематичне заняття щодо поводження з вибухонебезпечними предметами, виконання учнями правил поведінки під час сигналу "Повітряна тривога", використання дітьми світлоповертаючих елементів у вечірній час, дотримання правил поведінки на льоду.

вівторок, 17 січня 2023 р.

Ура! Навчання офлайн!

     Навчання в ІІ семестрі для частини учнів 5-В розпочалося в закладі освіти в очному форматі. Кожному педагогу приємно нарешті побачитися з дітьми без екрану монітору та поспілкуватися в живу. Навчальні будні хоч і насичені, але точно справимося з усіма складнощами та впевнено йтимемо шляхом п'ятикласника до вершин!

вівторок, 3 січня 2023 р.

Різдвяна зустріч

    Сьогоднішній день особливий - нарешті ми знову зустрілися поза екранами моніторів та гаджетів! У молодіжному просторі "Саме час" учні не лише мали змогу поспілкуватися, а й отримали свої свідоцтва досягнень. Ну і яка ж різдвяна зустріч без різдвяного фільму) Сьогодні нашим вибором був український фільм "Пригоди S Миколая".