сніг

середа, 29 березня 2023 р.

Свято в колективі - день народження Олександра Іващенка!

 В нашому класі сьогодні свято - свій день народження святкує Саша! 

                                                 🎉🎉🎉🎉🎉

З днем народження вітаєм!
І сердечно побажаєм,
Креативу і терпіння,
А ще успіху й везіння!
Щоб задумане збувалось,
Щоб здійснились мрії всі,
Щоб ти жив завжди в красі!

четвер, 23 березня 2023 р.

Міжнародний день боротьби за ліквідацію расової дискримінації

     За рішенням ХХІ сесії Генеральної Асамблеї ООН від 26 жовтня 1966 року щорічно 21 березня  відзначається Міжнародний день боротьби за ліквідацію расової дискримінації. Учні 5-В класу Єлізавєта Гончаренко та Єгор Стрельбицький (сектор Прес-центр) підготували презентацію про відзначення цього дня та ознайомили однокласників із цікавою інформацією про події, які стали першоджерелом відзначення Міжнародного дня боротьби за ліквідацію расової дискримінації. Також переглянули відео про випадки расової дискримінації в Україні та, обговоривши, дійшли до висновку про важливість толерантного ставлення один до одного як протидію дискримінації. 

пʼятниця, 17 березня 2023 р.

“Як рідну Землю зберегти, відродить, допомогти…”

    Сьогодні закінчилися тематичні тижні з формування екологічної свідомості п'ятикласників. Протягом всього часу учні знайомилися із важливими аспектами збереження ресурсів нашої планети та способів захисту її від забруднень. Як підсумок - виготовлення виробів із вторинної сировини та представлення власних проєктів. 


Свято в колективі - день народження Антона Музиченка!

  В нашому класі сьогодні свято - свій день народження святкує Антон! 

                                                  🎉🎉🎉🎉🎉

Вітаєм тебе і здоров’я бажаєм!
Будь сильним, сміливим, іди до мети,
Висот досягнеш у житті - ми знаєм,
Бажаєм, щоб щастя зустрів своє ти!
Бажаємо мужності та сил,
Великих звершень та достатку.
Щоб мрії легко ти здійснив,
Щоб справи всі були в порядку!

четвер, 9 березня 2023 р.

Шевченківські дні

   "Тарас Шевченко - поет і художник українського народу" - саме така тема була сьогоднішнього заходу, присвяченого до Шевченківських днів, які щороку відзначають в Україні 9 і 10 березня. Ці дати припадають на роковини дня народження і дня смерті великого Тараса Григоровича Шевченка.  



 

 

пʼятниця, 3 березня 2023 р.

Батьківські збори

      Сьогодні в класі за партами сиділи не учні 5-В класу, а їхні батьки. На батьківські збори були запрошені педагоги класу для ознайомлення батьків із особливостями ведення навчальних предметів та загальною успішністю учнів нашого класу. Варто відзначити, що жодного різко негативного відгуку не було, що мотивує до подолання наступних навчальних вершин! Так тримати, любі п'ятикласники!

“Для чарівних мам”

      Початок весни - прекрасна і неповторна пора! В ці дні хочеться привітати любих, єдиних, чарівних мам. Тому учні сьогодні на майстер-класі самостійно виготовляли невеличкий подаруночок від всього серця для матусь під пильним керівництвом Наталії Швагер.