сніг

пʼятниця, 29 вересня 2023 р.

Свято в колективі - день народження Анастасії Шевченко!

    В нашому класі сьогодні свято - свій день народження святкує Анастасія! 

                                                          🎈🎉🎈🎉🎈🎉🎈

понеділок, 25 вересня 2023 р.

Розвиток креативності як складник всебічного розвитку дитини

      Сьогодні учні класу зустрілися із керівником гуртка "Чарівна майстерня" Людмилою Федорівною Грабовою, яка ознайомила дітей із напрямками роботи гуртка, що стартує з виходом на очне навчання. Одним із головних завдань є навчити дітей дарувати друге життя вживаним речам, а також розвивати творчі здібності, фантазію та розширювати власний кругозір.

пʼятниця, 22 вересня 2023 р.

Життя та безпека - понад усе!

     Автономна ситуація - це ситуація, у якій людина залишається наодинці і повинна вміти самостійно вирішувати проблеми самостійно. Важливо навчити дітей правильно діяти в такому випадку. Тому сьогодні розглядали види автономних ситуацій та алгоритми дій у різних випадках. Життя та безпека - понад усе!

четвер, 21 вересня 2023 р.

Бібліотечний урок "Партизанський рух крізь призму років"

     Сьогодні учні нашого класу під супроводом вчителя історії та географії Лілі Сергіївни Шрамко відвідали публічну бібліотеку Кам'янської міської ради. Працівниками бібліотеки була організована цікава та інформативна зустріч, необхідна для поглиблення знань учнів нашого класу.

середа, 13 вересня 2023 р.

"Увага! Діти на дорозі!"

 Безпека на дорозі – спільна відповідальність усіх учасників дорожнього руху. На чому би ми не пересувалися: пішки, на автобусі чи автомобілі, велосипеді чи самокаті ми маємо поважати інших і дбати про власну безпеку. Тому сьогодні говорили про безпеку дітей на дорозі.

пʼятниця, 8 вересня 2023 р.

Про здоров'я дбати - життя берегти

     Сьогодні шестикласники обговорювали надважливу тему здорового способу життя та розглядали чинники, які впливають на здоров'я. Також провели профілактичну роботу щодо шкідливих звичок та їх негативний вплив на організм людини на будь яких вікових етапах.


вівторок, 5 вересня 2023 р.

Свято в колективі - день народження Наталочки Андрійчук!

         В нашому класі сьогодні свято - свій день народження святкує Наталочка! 

                                                          🎈🎉🎈🎉🎈🎉🎈

пʼятниця, 1 вересня 2023 р.

З Днем знань!

   Сьогодні розпочався новий навчальний рік для учнів 6-В класу. Перший урок був присвячений патріотичному вихованню та вшануванню пам'яті нашим героям, які поклали своє життя за нашу свободу. 
     Ну і звісно ж, як продовження, неформальна зустріч за межами навчального закладу - зустріч в парку для того, щоб поспілкуватися один з одним, поділитися враженнями за період літніх канікул.