сніг

понеділок, 27 листопада 2023 р.

16 днів проти насильства. "Збудуй свій світ"

   25 листопада 2023 року стартувала щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», метою якої є привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. Учні 6-В класу активно долучилися до акції, створивши соціальний ролик "Збудуй свій світ", який має на меті спонукати людей обрати світ без насильства.


субота, 25 листопада 2023 р.

День пам'яті жертв Голодоморів

   Кожного року День пам'яті жертв Голодоморів, день великої скорботи для українців, припадає на останню суботу листопада. Сьогодні кожен українець запалює "свічку пам'яті" у своєму вікні.

пʼятниця, 24 листопада 2023 р.

"Прокачай свій мозок"

   Мозок - один із найбільш маловивчених органів людини. І разом з цим, це найбільш важливий орган людини, який задає команду для роботи кожній клітинці нашого тіла. Сьогодні розглядали центри мозку, визначали звідки береться наша пам'ять, увага та мислення. Також виконували різні вправи на розвиток міжпівкульної взаємодії, пізнавальних процесів: музично-ритмічні вправи, пальчикова гімнастика, нейровправи, вправи "Знайди відмінність". 

четвер, 23 листопада 2023 р.

Свято в колективі - день народження Єгора Стрельбицького!

   В нашому класі сьогодні свято - свій день народження святкує Єгор! 

                                                          🎈🎉🎈🎉🎈🎉🎈

середа, 22 листопада 2023 р.

День гідності та свободи

      В Україні 21 листопада відзначається День гідності та свободи на честь початку цього дня двох знаменних подій у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Саме 21 листопада 2013 року відбулися перші протестні акції української громадськості у відповідь на рішення тодішньої влади щодо припинення курсу на євроінтеграцію та скасування процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. 
      Важливо пам'ятати ті звершення, які дали поштовх йти вперед. Важливо цінити ті втрати, які поніс український народ задля нашого майбутнього.

вівторок, 21 листопада 2023 р.

🎇 Різдво для воїна 🎇

     Сьогодні наші учні та їхні батьки долучилися до особливого проєкту благодійної акції компанії Grounds.center "Різдво для воїна". Підтримка потрібна кожному!

четвер, 16 листопада 2023 р.

Толерантність одним словом!

   16 листопада 1995 року держави-члени ЮНЕСКО ухвалили Декларацію принципів толерантності, яка серед іншого підтверджує, що толерантність є не поступкою, а розумінням мультикультурності нашого світу, проявом поваги та терпимості. Всі люди за своєю природою різні, але рівні у правах. Це має розуміти кожен! 
     Що ж таке толерантність для учнів нашого класу та батьків? Ми визначали це за допомогою інтерактиву Mentimetr. 

вівторок, 14 листопада 2023 р.

"Від маленького серця до великої перемоги"

     За ініціативи лідерів учнівського самоврядування "СВІТ" та до Всесвітнього дня доброти, який відзначається 13 листопада,  у ліцеї протягом тижня проводиться благодійний солодкий ярмарок "Від маленького серця до великої перемоги" для учнів 1-11 класів. Усі зібрані кошти будуть передані на допомогу воїнам ЗСУ. Сьогодні і наші учні доєдналися до заходу. Спільними зусиллями виручили 1503 грн 50 коп.