сніг

вівторок, 30 січня 2024 р.

Свято в колективі - день народження Богдана Чуприни!

     В нашому класі сьогодні свято - свій день народження святкує Богдан! 

                                                          🎈🎉🎈🎉🎈🎉🎈

понеділок, 29 січня 2024 р.

Завжди актуальна тема протидії булінгу

    Булінг - поняття, яке на слуху уже не один рік. Це це агресивна та вкрай неприємна поведінка однієї дитини або групи дітей по відношенню до іншої дитини, що супроводжується постійним фізичним, психічним знущанням протягом певного періоду. З учнями обговорювали не лише поняття булінгу, а й говорили про його наслідки для всіх учасників. Також відзначили відповідальність, яку несе булер за власний вчинок.



середа, 24 січня 2024 р.

День Соборності України

   День Соборності України - державне свято України, яке відзначається щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році на Софійському майдані в Києві. 

  
 


середа, 17 січня 2024 р.

Вирішуй конфлікти правильно!

   Природа конфлікту у більшості викликає негативні асоціації. Проте життя без конфліктів не можливе, але можливе правильне їх вирішення. Вміння знайти продуктивне розв'язання конфліктних ситуацій для продуктивності - головне завдання кожного учасника. З учнями вивчали стратегії та стилі поведінки у конфліктних ситуаціях, їх прояви. Кожен мав змогу впізнати себе в конфлікті та дізнатися плюси і мінуси відповідної поведінки. 







Безпека життя та здоров'я здобувачів освіти

    Безпека життя та здоров'я здобувачів освіти є пріоритетом для педагогічних працівників ліцею. Кожен учень має бути проінформованим стосовно небезпеки та алгоритму дій під час надзвичайної ситуації, зокрема під час евакуації. Сьогодні повторили дії дітей у випадку сигналів повітряних тривог та розглянули з учнями сигнали попередження та алгоритм дій здобувачів освіти у разі нападу або ризику нападу на заклад освіти. 

понеділок, 15 січня 2024 р.

Подяка захисникам

    Учні 6 класу висловили свою вдячність за захист нашої країни через листи та малюнки. Від щирого серця діти передали частинку себе для того, щоб воїни відчували постійну підтримку.