сніг

понеділок, 29 квітня 2024 р.

Батьківські збори

    Успішність навчання учнів залежить від багатьох факторів, одним з яких є комфортність перебування в класному колективі. Вивчення практичним психологом  індексу задоволеності та згуртованості класу є важливим показником комфортності кожного учня. Результати вивчення було продемонстровано батькам під час проведених батьківських зборів та визначено основні напрямки підвищення згуртованості дітей. Окрім цього було обговорено ряд питань щодо організації навчального процесу під час тривог, а також щодо завершення навчального року.

пʼятниця, 26 квітня 2024 р.

Чорнобиль. Із болем в серці

    В ніч на 26 квітня 1986 року о 01.23, на четвертому енергоблоці Чорнобильської АЕС стався потужний хімічний вибух, який спричинив руйнування частини реакторного блоку і машинного залу. Внаслідок вибуху виникла пожежа, яка перекинулася на дах третього енергоблока. Вогонь гасили до 5 години ранку. Проте у середині самого четвертого блоку його вдалося ліквідувати лише 10 травня, коли більша частина графіту згоріла. Наслідки від вибуху на ЧАЕС відчув весь світ, особливо Україна та українці. 




"Забезпечуємо безпечне та здорове навчання вже зараз в умовах зміни клімату"

     В рамках Тижня безпеки життєдіяльності було проведено урок-гру "Забезпечуємо безпечне та здорове навчання вже зараз в умовах зміни клімату"  ( надмірна спека, ультрафіолетове випромінювання, екстремальні погодні явища, забруднення повітря, трансмісивні хвороби в Україні - хвороба лайма). Під час даного уроку діти ознайомились  які небезпеки становить зміна клімату ( надмірна спека, ультрафіолетове випромінювання, екстремальні погодні явища, забруднення повітря, трансмісивні хвороби в Україні). З учнями класу було проведено гру "Знайди добрі та погані сторони сонця". Учні з захопленням перевіряли свої знання за допомогою інтерактивних вправ.




пʼятниця, 19 квітня 2024 р.

"Бути здоровим - це круто"

    Сьогодні в гості до учнів завітала медична сестра закладу Калієвська Світлана Юріївна із необхідною інформацією про шкідливий вплив паління на організм людини. Знання про негативні наслідки вживання електронних цигарок та тютюновмісних продуктів дають можливість дітям вирішити, яке ж майбутнє для свого організму варто вибрати. Також обговорили з дітьми складові здорового способу життя: рухова активність, здорове харчування, відмова від шкідливих звичок.



четвер, 18 квітня 2024 р.

Командна гра "Тримай баланс"

     Підтримка один одного є одним із ключових компонентів командних змагань. І хоча клас було поділено на дві команди, в результаті - перемогла дружба з рахунком 4:4. Як це все відбувалося, за посиланням 👇

вівторок, 16 квітня 2024 р.

"Пожежу можна попередити"

    В рамках тижня пожежної безпеки та з нагоди відзначення 17 квітня Дня пожежної охорони з учнями класу було проведено цікаву та пізнавальну вікторину "Пожежу можна попередити".









четвер, 11 квітня 2024 р.

Турнір з настільного тенісу. Підсумок

  Протягом двох тижнів між учнями класу відбувся турнір з настільного тенісу. Змагання проходили у кілька етапів та окремо в групі дівчат та хлопців. 

В групі хлопців маємо такі результати: 

1 місце - Богдан Шкворець

2 місце - Віталій Моляка

3 місце - Єгор Стрельбицький 

В групі дівчат:

1 місце - Єлізавєта Гончаренко

2 місце - Аліна Романчук

3 місце - Анастасія Шевченко

Вітаємо переможців з перемогою в турнірі!

середа, 10 квітня 2024 р.

"Енергоефективність та ресурсозбереження"

   Сьогодні з учнями говорили про енергоефективність та її важливість в умовах сучасності. Розглянули способи альтернативних джерел енергії, а також вияснили яким же чином можна зберігати електроенергію.