Цього тижня ми поговоримо про корисні та шкідливі продукти харчування, дослідимо поживні речовини та складемо меню.
Сьогодні ти дізнаєшся про корисні харчові звички, а також навчися розпізнавати корисні та шкідливі продукти.
Прочитай текст і розглянь зображення в підручнику на ст. 74, щоб дізнатися, що ми будемо робити цього тижня.
Прочитай текст на ст. 75.
Розглянь малюнок на ст. 75. Проаналізуй і дай відповіді на запитання.
1) Які з цих продуктів слід уживати щодня?
2) Які можна куштувати зрідка й в обмежених кількостях?
3) Які продукти варто вилучити з раціону?
Виконай завдання 1 в зошиті-практикумі на ст. 31 і завдання 3 на ст. 32.
Подумай і дай відповіді на запитання.
1) Чому люди харчуються «швидкою їжею»?
2) Чому така їжа не корисна для здоров’я?
3) Які захворювання можуть виникнути, якщо часто харчуватися «швидкою їжею»?
4) Наведи приклади «швидкої їжі».
Фестиваль національної кухні.
Сфотографуй свою улюблену страву, надішли фото.
Тепер можеш розпочати дегустацію!
Руханка.
Немає коментарів:
Дописати коментар